Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  VodafoneZiggo heropent gefaseerd winkels

  17 maart 2020

  Update 19 maart:
  Op vrijdag 20 maart heropenen we gefaseerd en waar het kan onze winkels. Met speciale maatregelen zorgen we dat onze medewerkers in de winkel zich maximaal veilig voelen, en onze klanten toch bij ons terecht kunnen. In de winkel geven we alleen urgente service. Meer info? Kijk op Vodafone en/of Ziggo.

  17 maart:
  In het belang van de veiligheid van onze klanten en medewerkers, hebben wij besloten om al onze winkels vanaf vandaag te sluiten. De komende dagen gaan we kijken hoe we, met oog op de corona-maatregelen, onze winkeldienstverlening kunnen voorzetten, zodat onze collega’s en klanten die echt afhankelijk zijn van onze hulp, toch veilig terecht kunnen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor desinfecterende middelen, een maximaal aantal klanten in de winkel en markeringen om sociale afstand te houden. Pas wanneer dit volledig in kaart is gebracht en ingevoerd, besluiten we of en wanneer deze weer open kan.

  Om op andere manieren contact met ons op te nemen, kunt u terecht op www.ziggo.nl/contact of www.vodafone.nl/contact. Zakelijke klanten kunnen terecht op ziggo.nl/zakelijk/klantenservice