Verhalen
Myrthe en Bram nemen VodafoneZiggo over

Myrthe en Bram nemen VodafoneZiggo over

Een dag in de schoenen van baas Jeroen Hoencamp

Een dag de baas zijn van een groot bedrijf, welk kind wil dat niet? Voor Myrthe en Bram ging die droom in vervulling. Op donderdag 23 januari namen zijn een dag de taken over van ceo Jeroen Hoencamp. Van een vergadering met de HR-directeur en een brainstorm met collega's tot werklunch en selfies, ze maakten het allemaal mee.

De Baas van Morgen is een initiatief van JINC. Zij richten zich op de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. JINC wil juist deze kinderen van 8 tot 16 jaar helpen aan een goede start op de arbeidsmarkt. Tijdens de Baas van Morgen ervaren zij hoe het is om een dag aan de top van een bedrijf te staan. Meer dan 300 Nederlandse ceo's, directeuren en politici doen mee aan dit initiatief. Zo ook VodafoneZiggo.

Myrthe en Bram begonnen hun dag met een treinreis naar het centrale kantoor, net als alle andere collega's. Bij VodafoneZiggo reist namelijk iedereen (deels) met het OV, wel zo duurzaam. Bij aankomst stond Jeroen al op ze te wachten. Na een korte kennismaking, kwamen ze direct ter zake. De opdracht: hoe gaan nog meer collega’s van VodafoneZiggo onder werktijd vrijwillig meedoen aan Online Masters, Experience Day of Welkom Online in 2020? Een rondleiding in het Experience Center, een brainstorm met collega's uit verschillende business units en een lunch volgden. Om uiteindelijk aan Jeroen een presentatie te geven hoe je nog meer collega’s enthousiast maakt!

Bekijk de dag van Myrthe en Bram van moment tot moment in dit dagboekverslag:

Dagboek Baas van Morgen