'Plezier en vooruitgang met elke verbinding'. Dat is waar VodafoneZiggo voor staat. Op het Experience Centre brengen we dit credo tot leven voor klanten, (nieuwe) medewerkers, jongeren én vertegenwoordigers van gemeenten en provincies. Het is een plek om te leren, ontmoeten, geïnspireerd te raken, en vooral om je ogen uit te kijken.

Experience in vogelvlucht
De naam zegt het al: het Experience Centre moet je ervaren. Dus gaan we er nu alleen in vogelvlucht doorheen. Alles draait om technologie bij VodafoneZiggo, dus maak je op voor vele technische hoogstandjes. Zoals Tim, een hologram die je vertelt over onze netwerken. Een 3D-show, waarin je de impact van onze technologie op de stad en maatschappij ervaart. En een interactieve installatie die toont hoe Internet of Things de samenleving vooruithelpt. Ben je avontuurlijk ingesteld? Via een 360-video ervaar je hoe het is om in een mobiele mast te klimmen. Dichter bij de grond leer je welke plek een wijkkast inneemt in het glasvezel-kabel netwerk. Je kunt swingen op de klanken van een concert, in een mini-versie van de Ziggo Dome. Én je kunt een selfie maken met Ajax-spelers.

Springplank naar de toekomst
Het Experience Centre is de perfecte plek om VodafoneZiggo te leren kennen. Haast alle nieuwe collega's zetten daarom hier de eerste stap van hun carrière in ons bedrijf. Daarnaast gebruiken we de locatie voor interactieve sessies met zakelijke, waarin hun toekomstkansen centraal staan. Omringd met de innovaties van morgen en bijgestaan door experts, liggen de antwoorden binnen handbereik. Ook ontvangen we vertegenwoordigers van gemeenten en provincies, om hun uitdagingen en maatschappelijke vraagstukken scherp onder de loep te nemen. En jongeren? Die leren we via interactieve workshops omgaan met de technieken van de toekomst.

Experience Centre bezoeken?
Je vindt het Experience Centre in het centrale kantoor van VodafoneZiggo, hartje Utrecht. De locatie is gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

Experience_Center