Een goede ondernemer denkt groot. Die zoekt de grenzen op, verkent nieuwe gebieden en ontdekt mogelijkheden waar anderen dichtgeslagen deuren zien. Als Vodafone Business hebben we diezelfde denkwijze in onze benadering. Ondernemerschap willen we stimuleren en laten groeien.

Daarom zorgen we dat onze netwerken, diensten en services meegroeien met onze klanten. Hoe groter zij denken, hoe meer mogelijkheden wij zien om die ambities waar te maken. Wil jij een uitbreiding van jouw clouddiensten, dan bouwen wij een oplossing op maat (óf juist op de groei). Heb jij internationale ambities, dan krijg je de sleutels tot ons wereldwijde netwerk. Twijfel je over de technologie die het beste past bij de toekomst van je bedrijf, dan hebben wij de juiste adviseurs om mee te denken.

Meedenken betekent flexibel en scherp zijn. Het vergt inlevingsvermogen en improvisatie, maar vooral: kennis. Hoe meer wij als bedrijf weten over de markt, onze klanten en de techniek van connectiviteit, hoe beter we klanten kunnen adviseren over hun volgende stap. Hoe groot die ook is! We weten wat de mogelijkheden zijn en we maken waar wat we beloven.

Daarom groeien we met jou mee. We zitten geen moment stil, omarmen nieuwe technologieën en combineren de kracht van vaste en mobiele connecties. We timmeren al decennia aan de weg met hoogstaande netwerken, van 1Gbit/s tot 5G, van harde schijven tot clouddiensten, van kabel tot wifi. Daardoor snappen we als geen ander wat bedrijven nodig hebben in de digitale transitie die zij doormaken. Zo kan Internet of Things zorgen voor een beter inzicht in de bedrijfsprocessen, waardoor klanten beter gaan presteren. Om klaar te zijn voor de toekomst, moeten ze nú de juiste stappen zetten. En wij helpen daarbij.

Vodafone Business heeft de ondernemersmentaliteit in de genen: we stimuleren ambitie. En zoals wij zélf voorop willen lopen met onze kennis en techniek, gunnen we onze ondernemende klanten ook graag die koppositie. We zetten alles op alles om jou het beste uit jouw bedrijf te laten halen. Want iemand die groot denkt, moet je niet klein houden.

John van Vianen, directeur Zakelijke Markt VodafoneZiggo