Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vanaf juni nieuwe topseries te zien bij Ziggo

  28 mei 2019

  Highlights juni 2019

  We kijken uit naar nog meer nieuwe topseries met onder meer het tweede seizoen van de exclusieve HBO-serie Big Little Lies met Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Meryl Streep. En op 17 juni begint de HBO-dramaserie Euphoria waarin een groep middelbare scholieren worstelt met drugs, seks en geweld.

  Op 15 juni voegen we exclusief voor onze klanten het complete tweede deel van het vijfde seizoen van Vikings toe, waarin Ivar wordt gekroond als nieuwe koning van het Kattegat. Net op tijd om Rollo een welkom thuis te geven. Bjorn, Lagertha en Ubbe zijn afhankelijk van instabiele bondgenoten om te overleven.

  In Zac & Mia (6 juni) ontmoeten twee tieners elkaar in het ziekenhuis op de afdeling oncologie. De twee hebben naast hun ziekte niets met elkaar gemeen. Toch ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee. In het andere nieuwe ziekenhuisdrama The Night Shift (6 juni) volgen we een aantal voormalige legerartsen tijdens hun nachtdiensten. Ze gebruiken de expertise die ze in oorlogsgebieden hebben opgedaan en doen alles om hun patiënten te helpen.

  In de luchtige komedie Ugly Betty (3 juni) probeert Betty - niet bepaald een fashionista - haar plek te vinden in de keiharde en glamoureuze wereld van de modejournalistiek.