Verhalen
Kennismaking met de nieuwe Bazen van Morgen

Kennismaking met de nieuwe Bazen van Morgen

Online aftrap met Maryam, Sophia en Thomas

Ook dit jaar nemen twee Bazen van Morgen VodafoneZiggo over. Op 10 juni zijn Maryam en Sophia baas voor een dag. Zij nemen die dag de rol over van HR directeur Thomas Mulder van VodafoneZiggo.

Om Maryam en Sophia alvast klaar te stomen voor de grote dag was het vandaag tijd voor een eerste online kennismaking. Na een goed gesprek omschreven ze elkaar in 1 woord. Thomas Mulder: “Maryam en Sophia hadden gelijk hele goede vragen en slimme ideeen. Het was leuk om kennis te maken en ik heb heel veel zin in 10 juni.”

VZ Baas van Morgen - 28-01 optie 2.png


JINC Baas van Morgen staat dit jaar in het teken van ‘gelijke kansen op de werkvloer’. Hiermee wil JINC deelnemers inspireren om (verder) na te denken over kansen gelijkheid op het werk, ongeacht afkomst, leeftijd, geaardheid, geloofsovertuiging of geslacht.

Op 10 juni 2021 vindt JINC Baas van Morgen plaats en staan meer dan 450 kinderen aan de top van een toonaangevend bedrijf of organisatie. Ze ervaren hoe het is om een bedrijf te leiden door een dag het werk over te nemen van de baas. De jongeren leggen waardevolle contacten in het bedrijfsleven, ervaren van dichtbij hoe een bedrijf werkt en laten de wereld zien hoe belangrijk het is om in ál het talent van de toekomst te investeren.

VZ Sophia.png


In 2019 waren Sarah en Mohamed al eens de Baas van VodafoneZiggo en afgelopen jaar namen Myrthe en Bram het stokje voor een dag over bij VodafoneZiggo.

Recentelijk verscheen er een artikel in het AD over JINC Baas van Morgen 2021.