Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Exclusieve Ziggo Backstage Session met Within Temptation

  31 oktober 2019

  Op 29 november is het de beurt aan de succesvolle symfonische metalband Within Temptation voor een intieme Ziggo Backstage Session. Eerder gingen o.a. Sting, Ed Sheeran, Snow Patrol en Bastille hen voor. De Nederlandse band Within Temptation is o.a. bekend van de hits ‘Ice Queen’, ‘Stand My Ground’ en ‘The Reckoning’. Het meest recente album ‘Resist’ kwam eerder dit jaar uit.

  Sharon den Adel vertelt: ‘We hebben ons laten inspireren door moderne muziek en geprobeerd deze muziek een ‘gezicht’ te geven – wel een donker gezicht. We missen het rebelse randje in de huidige muziek. Ons album ‘Resist’ is onze kijk op metal op een nieuwe manier’.

  De band kondigde onlangs een grote Europese tour aan samen met de Amerikaanse band Evanescence en zal in april twee keer optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome, waar de band nog niet eerder optrad en waarvan 1 show inmiddels al uitverkocht is.

  De Ziggo Backstage Session is klein en intiem. Slechts 50 gasten maken kans op dit speciale optreden van Within Temptation. Tevens krijgen fans de mogelijkheid om vragen te stellen aan de band én worden een paar gelukkige fans uitgenodigd voor een meet & greet. Om kans te maken op kaarten moeten deelnemers klant zijn van zowel Ziggo als Vodafone. Deelnemen kan via deze link.